Sarina & Mike

Huwelijksfotografie in Limburg

Vintage VW busjes, een prachtige romantische trouwjurk, een stralend zonnetje en even stralend koppel. De prachtige dag van Sarina & Mike kon wel uit een film komen. Voor de trouwfoto’s trokken we naar Alden Biesen. Hun receptie en avondfeest vond plaats bij feestzaal de infirmerie in Tongeren, een super mooie locatie waar ik intussen al vaker als trouwfotograaf mocht komen. Geniet mee van enkel favoriete beelden van hun mooiste dag.

Trouwlocatie: De infirmerie, Tongeren
Trouwjurk: JPC Collection, Antwerpen

www.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.comwww.luanamooibroek.com

Locaties Trouwfotografie in Lanaken, Bilzen & Tongeren.

 

Categories: Weddings