Newborn Fotografie

// For pure baby love

Ik verwelkom u graag in mijn fine-art portretstudio te Lanaken.

www.luanamooibroek.com

Ik fotografeer jullie kleine wondertje graag op een pure manier in natuurlijke houdingen. Er is ook de mogelijkheid om gezinsfoto’s in te studio te nemen. Er wordt dan een leuke lifestyle setting gemaakt met een mooie, lichte luxe-bohemian sfeer.

Onze studio is ingericht met het doel de sessie zo comfortabel mogelijk te laten verlopen voor kinderen en ouders. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden, een lifestyle setting & verschillende outfits & accessoires.

www.luanamooibroek.com

Ik bied een ruime keuze aan stijlvolle “props” met naturelle tinten, of organische materialen zoals katoenen dekentjes, wraps en mutsjes en hoofdbandjes en houten of rieten mandjes. 

Kies voor gezinsfoto’s in een prachtig gestylde lifestyle setting in de studio. We volgen tijdens deze sessie het ritme van uw baby. 

www.luanamooibroek.comWenst u liever een fotoreportage in documentaire stijl? Kies dan voor een family lifestyle sessie aan huis.

Wenst u graag een zwangerschaps- en newborn sessie vast te leggen?
Reserveer een combinatie pakket inclusief zwangerschapsshoot & newborn family sessie

Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plekje.
De sessies worden meestal vastgelegd in het eerste semester van de zwangerschap.

giftbook

Vraag onze informatiebrochure of boek nu uw afspraak

“Een prachtige fotoshoot van mijn dochtertje. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Luana straalt een rust uit dat zijn effect heeft op mama & baby. Een professionele fotostudio met een gezellige, huiselijke sfeer. Zeer mooie foto’s zijn het geworden. Een aanrader!”

Door Eline, de mama van LAURE.
VOLG MEE! @STUDIOVISIBLE