Newborn Fotografie

 

// For pure baby love

Ik verwelkom u graag in mijn fine-art portretstudio te Lanaken. 
Ik fotografeer jullie kleine wondertje graag op een pure manier in natuurlijke houdingen. We combineren de geposeerde foto’s met spontane lifestyle foto’s. Er is ook de mogelijkheid om gezinsfoto’s in te studio te nemen.

www.luanamooibroek.com

 

 

De studio is ingericht met het doel de sessie zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden, een lifestyle setting & verschillende outfits & accessoires. We volgen tijdens de newbornshoot het ritme van uw baby.

 

www.luanamooibroek.com

 

Er is een ruime keuze aan stijlvolle “props” met naturelle tinten, of organische materialen zoals katoenen dekentjes, mutsjes, hoofdbandjes en mandjes. 

 

 

Kies voor gezinsfoto’s in een prachtig gestylde lifestyle setting in de studio. Deze foto’s zijn naturel en minder geposeerd.  Ook oudere baby’s zijn welkom voor een fotoreportage.

Newborn_Jason-17

 

 

Wenst u graag een zwangerschaps- en newborn sessie vast te leggen?
Reserveer een combinatie pakket inclusief zwangerschapsshoot & newborn family sessie

 

Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plekje.
De sessies worden meestal vastgelegd in het eerste semester van de zwangerschap

ONTVANG MEER INFORMATIE OVER NEWBORN FOTOGRAFIE

Vul je emailadres in om de uitgebreide brochure over newbornfotografie te ontvangen en kom erachter hoe Luana te werk gaat.

“Een prachtige fotoshoot van mijn dochtertje. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Luana straalt een rust uit dat zijn effect heeft op mama & baby. Een professionele fotostudio met een gezellige, huiselijke sfeer. Zeer mooie foto’s zijn het geworden. Een aanrader!”

Door Eline, de mama van LAURE.