VISIBLE BRANDING ACCELERATOR


Online marketing is belangrijker dan ooit.
Het is DE tool om je business te laten zien aan de wereld en je zaak te laten groeien.

Je bent een PRO in je vak, maar bij ondernemen komt ook een stuk (online) marketing, zichtbaarheid, content creation kijken en daar wil jij niet alleen meer van, je wilt er ook graag meer over leren….

That’s where i’ve got you! Ik ontzorg je door middel van een high-end beeldbank en deel graag al mijn kennis en ervaring met jou, zodat je nog meer uit je zaak kunt halen: Meer erkenning, meer klanten en meer omzet door op een slimme manier meer producten te verkopen.

Speciaal voor vrouwelijke, dienstverlenende ondernemers ontwikkelde ik een jaartraject waarin je niet alleen een jaarrond aan beeldmateriaal ontvangt, maar je ook leert hoe je deze het best inzet, hoe je je personal brand kunt versterken en het beste uit je online marketing kunt halen.

D

Heb jij ook het gevoel dat….

✓ Je een topper bent in je vak, maar je een beetje aanmoddert op het gebied van online marketing.

✓ Je wel weet dat social media belangrijk is, maar je niet echt de nodige kennis hiervan hebt. Je weet ook wel dat “je gezicht laten zien” belangrijk is… maar je snapt de achterliggende principes niet echt. Je pakt toch niet echt goed op beeld (lees: Sarcasme)

✓ Het je allemaal veel tijd en moeite kost. Je bent ook niet echt tevreden van de foto’s en videos die je maakt of post. Het is toch niet echt zoals die expert in jouw vakgebied die je al lange tijd volgt, en die helemaal is aan’t knallen op de socials.

✓ Je wilt laten zien aan anderen dat je er staat met je zaak, maar je hebt geen idee hoe je dit het best aanpakt op een tijdsefficiente manier. Er ontbreekt wat inspiratie en kennis.

Eigenlijk wil je gewoon doen waar je goed in bent (je job als dienstverlener), maar je begrijpt dat online marketing belangrijk is, ook om extra productverkoop te stimuleren.

✓ Je bent te druk om constant ‘online’ te zijn en je wilt je huidige klanten niet storen met het nemen van foto’s en videos terwijl je aan het werk bent.

GOOD NEWS!
De Visible Branding Academy is een jaartraject waarin je een basis aan beeldmateriaal ontvangt, dankszij uitgebreide fotoreportages en waarin je daarna leert hoe je op de beste en efficientste manier je beeldmateriaal inzet voor je online marketing.
Je leert hier al het nodige zodat je zelf aan de slag kunt.

Tijdens dit traject leer je:

Fotografie

Een jaarrond aan beeldmateriaal zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over welke foto, of zelfs video je moet posten (want ja, dit jaartraject bevat een stuk video & reels).

Dit traject bevat:

1 Portretreportage
1 uitgebreide shoot incl reels opnames
1 thema sessie
Tutorial smartphonefotografie
Tutorial reels maken & monteren

Online marketing & Sales

Leer meer over de basisprincipes van online marketing en sales. We focussen op storytelling, lead generatie en conversie. Je leert o.a. meer over hoe je beter vindbaar kunt worden in Google en advertenties.

Dit traject bevat:

Moeiteloos leren verkopen
Basis SEO (Search Engine Optimization)
Google mijn bedrijf & ads
Social media marketing advertising

Content Creation

De hoeveelheid content die we dagelijks consumeren is overweldigend. Je moet niet enkel content maken, het moet ook nog eens rete-goed zijn om op te vallen tussen de menigte. Leer van je volgers klanten maken door middel van “scroll-stopping” content. Ik neem je hand-in-hand mee in de wereld van Content Planning, Canva en REELS.

Dit traject bevat:

Content Planning
Instagram essentials
Tutorial: Canva
Storytelling

Accountability

Je staat er niet alleen voor. Je krijgt niet alleen mijn kennis maar ook een spreekwoordelijke schop onder je kont. Je komt terecht in een groep van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers waarmee je samen dit avontuur aan gaat.

Dit traject bevat:

Een LIVE kick off & closing sessie
Een online leeromgeving
Een besloten facebook groep
Q&A’s (Question & Answer) sessies

Content creatie en feedback momenten


Na dit jaartraject zal jij…

✓ Stralen op social media. Een expert-status bekomen.
Bouwen aan een sterke naamsbekendheid.

✓ Online beter vindbaar zijn
Dankzij je website, google en social media kanalen

✓ Genieten van een hogere omzet en leren hoe je nieuwe producten of interessante aanbiedingen verkoopt
Meer mogelijke klanten aantrekken en deze omzetten naar betalende klanten

✓ Een extra product-omzet genereren
Door cross-sales en upsales technieken toe te passen

Door hetzelfde te blijven doen, blijf je op dezelfde plek.
Sterker nog… door niets te doen ga je achteruit in plaats van voorruit. Het ondernemers- en online marketing landschap verandert zo snel. Het is cruciaal om bij te blijven! Gun daarom jezelf deze jaarlange reis vol beeldmateriaal en kennis.

Deze investering omvat

Een combinatie van fotografie (je verkrijgt een uitgebreide beeldbank),
kennis dankzij de online leeromgeving met verschillende modules op vlak van marketing & sales
Tutorials (lessen) over o.a. het maken van Reels en andere items in Canva
Accountability want je komt terecht in een hechte groep van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.


Dit traject bevat alles uit mijn “vision” branding pakket (ter waarde van 1500euro) alsook mijn kennis en begeleiding als marketing strateeg, gecombineerd met een leuk netwerk met 2 offline events en 2-wekelijkse online contactmomenten.

Early bird (aanbod geldig tot en met 31 juli)
1995euro excl. BTW (2413.95euro incl. BTW).

Normaal tarief:
2495euro excl BTW
Je kunt ook in 3 of 6 termijnen betalen (niet mogelijk met het early bird tarief):
3 termijnen: 1250 euro excl. BTW
6 termijnen: 750 euro excl. BTW

Als Belgische ondernemer in hoofberoep is de BTW aftrekbaar, deze krijg je dus terug.
Voor Nederlandse deelnemers wordt de BTW verlegd (je betaald dan het bedrag zonder BTW).

Wat anderen zeggen….

  • Q&A:
  • WAT MAAKT DIT TRAJECT UNIEK?

  • WAAR GAAN WE SAMENWERKEN?
    Je ontvangt op de eerste dag van het traject een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. De online 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom en de offline sessies in Lanaken of bij jou op locatie.
  • WAT ALS IK EEN SESSIE MIS?
  • ALGEMENE VOORWAARDEN
    De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle shoots. U leest ze hier na.

Je kan het toch ook gewoon allemaal zelf uitzoeken?

Dat is inderdaad mogelijk, maar met mij aan jou zijde heb je er een teamlid, sparringspartner en coach bij die je helpt met je branding en online marketing. Dat scheelt je zeeën van tijd …. en time is money! Met een minimale effort leer ik je hoe je je online marketing het best zelf aanpakt. Bovendien ontvang je sowieso een beeldbank ter waarde van 1500euro en kom je in een tof netwerk van vrouwelijk ondernemers terecht.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAJECT?

Heb jij al een ruime basiskennis van digitale marketing en wil jij face-to-face werken met mij als jouw sparringspartner? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nog vragen?