Wachtlijst: Visible Branding Academy


Online marketing is belangrijker dan ooit.
Het is DE tool om je onderneming te laten zien aan de wereld!

Je bent een PRO in je vak, maar bij ondernemen komt ook een stuk (online) marketing, zichtbaarheid, content creation kijken en daar wil jij niet alleen meer van, je wilt er ook graag meer over leren….

That’s where i’ve got you!


De Visible Branding Academy is een half-jaartraject voor vrouwelijke ondernemers waarin je niet alleen high-end beeldmateriaal ontvangt, maar ook leert hoe je deze het best inzet.

Leer hoe je je personal brand kunt versterken en het beste uit je online marketing kunt halen.


HERKEN JE JEZELF IN ONDERSTAANDE STATEMENTS?

✓ Je bent een topper in je vak, maar je weet niet zoveel over online marketing

✓ Je weet wel dat social media belangrijk is, maar je hebt niet echt de nodige kennis hiervan. Je weet ook wel dat “je gezicht laten zien” belangrijk is… maar je snapt de achterliggende principes niet echt.

✓ Het kost je allemaal veel tijd en moeite. Je bent ook niet echt tevreden van de foto’s en video’s die je maakt of post. Het is toch niet echt zoals die ene expert in jouw vakgebied die je al lange tijd volgt.

✓ Je bent te druk om constant ‘online’ te zijn en je wilt je huidige klanten niet storen met het nemen van foto’s en videos terwijl je aan het werk bent.

✓ Je wilt laten zien aan anderen dat je er staat met je zaak, maar je hebt geen idee hoe je dit het best aanpakt op een tijd efficiënte manier. Er ontbreekt inspiratie en kennis.

✓ Eigenlijk wil je gewoon doen waar je goed in bent, maar je begrijpt dat online marketing belangrijker is dan ooit.

Met wie werk je samen?

Ik ben Luana Mooibroek, 34 jaar oud. Ik ben een gepassioneerde fotografe en marketeer.

Ik behaalde mijn master diploma in strategische marketing maar creatieve in me bleef echter toch wel kriebelen… na mijn studies ging ik daarom fotografie studeren in avondonderwijs.

Na mijn eerste job als marketeer groeide ik door naar business development manager voor Europa en daarna als global marketing manager.

De laatste jaren groeide mijn fotografie-business super hard. Ik besloot daarom de stap te zetten naar full time ondernemerschap. Hier combineer ik fotografie met strategisch marketing advies voor ondernemers! Een droomjob waarin ik vele ondernemers mag helpen met de beste versie van hun visuele branding.

WACHTLIJST:
VISIBLE BRANING ACADEMY

Ontvang als eerste alle informatie over dit traject & krijg de kans om je in te schrijven met een interessante
early-bird korting & leuke extra’s.

Tot snel!
Luana

Nog vragen?