About

Hi, ik ben Luana. Het gezicht achter Studio Visible.

Ik ben naast professioneel fotografe en marketeer ook mama van twee. We wonen in het mooie Belgisch Limburg en ik ben gelukkig getrouwd met Bob. 

Ik ben een creatieve duizendpoot met een passie voor het visuele. Sinds 2012 fotografeerde ik al heel veel ondernemers, koppels en gezinnen met enorm veel liefde. Het is een voorrecht om iedere dag te doen wat ik het liefst doe: mensen gelukkig maken met mooie beelden.

How it all began…

Fotografie en ontwerp heeft me altijd aangesproken maar ik koos op aanraden van mijn ouders een ‘veiligere’ studierichting waar ik meer mee kon doen. Ik koos International business en behaalde daarna een master in strategische marketing. Het creatieve bleef toch wel kriebelen….

Na mijn studies ging ik daarom fotografie studeren in avondschool.

Fotografie in combinatie met marketing.

Ik werkte hard als marketeer en groeide door naar business development manager voor Europa en daarna als global marketing manager. Een super toffe en uitdagende job… maar het vele reizen en een klein kindje thuis is niet ideaal. Mijn passie voor het creatieve bleef ook kriebelen.

De laatste jaren groeide mijn fotografie-business super hard en in 2021 besloot ik mij full time op mijn onderneming te richten. Hier combineer ik nu fotografie met strategisch marketing advies voor ondernemers: Mijn droomjob!

Puur, tijdloos & licht

Mijn tijdloze editing-stijl zorgt voor beelden met lichte en warme tinten met een liefdevolle uitstraling. Mijn doel is om unieke, spontane beelden op te leveren die zorgen voor een herinnering voor het leven of die je onderneming de status geeft die het verdient.

TROUWFOTOGRAFIE

Mijn grote passie. Prachtige trouwjurken, bloemen en gelukkige mensen maken mij “instant happy”. Mijn doel is dat jullie bij het bekijken van de trouwfoto’s jullie dag opnieuw beleven, samen met de bijhorende gevoelens tijdens de mooie momenten. 

BABY & GEZIN

Door het moederschap werd ik gepassioneerd door het fotograferen van kinderen. Intussen ben ik specialist in kinder & newbornfotografie. De periode dat uw kindje klein is duurt maar kort. Uw foto’s zijn een blijvende herinnering aan deze kostbare periode.

BUSINESS & BRANDS

Na mijn master studie strategische marketing ging ik aan de slag voor gerenommeerde bedrijven. Dankzij deze ervaring beschik ik over de juiste inzichten om u te helpen om uw merk op de juiste manier te visualiseren en in de markt te zetten.

Een extra troef: de gezellige fotostudio

Ik heb een ruime, gezellige fotostudio in hartje Lanaken. Hier bent u welkom voor een bespreking of een fotoreportage.

Kom ook ons aanbod aan kwalitatieve fotocadeaus en albums ontdekken.

Kom langs voor een fotoreportage of kennismakingsgesprek!

BRANDING: WEKELIJKS TIPS & TRICKS VIA INSTAGRAM @VISIBLEBRANDING
FAMILY: VOLG MEE @luanamooibroek