About me

Hi, ik ben Luana. Het gezicht achter Studio Visible.

Ik ben naast professioneel fotografe en marketeer ook mama van twee. We wonen in het mooie Belgisch Limburg en ik ben gelukkig getrouwd met Bob.Β 

Ik ben een creatieve duizendpoot met een passie voor het visuele. Sinds 2012 fotografeerde ik al heel veel koppels, gezinnen en ondernemers met enorm veel liefde. Het is een voorrecht om iedere dag te doen wat ik het liefst doe: mensen gelukkig maken met mooie beelden.

Fotografie in “Fine-Art Stijl”

Ik heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in huwelijksreportages alsook portret- en newborn fotografie in Fine-art. Deze tijdloze stijl zorgt voor beelden met lichte, pure, tinten en een liefdevolle uitstraling. Mijn doel is om unieke, spontane beelden op te leveren die zorgen voor een herinnering voor het leven.

TROUWFOTOGRAFIE

Mijn grote passie. Prachtige trouwjurken, bloemen en gelukkige mensen maken mij “instant happy”. Mijn doel is dat jullie bij het bekijken van de trouwfoto’s jullie dag opnieuw beleven, samen met de bijhorende gevoelens tijdens de mooie momenten. 

BABY & GEZIN

Door het moederschap werd ik gepassioneerd door het fotograferen van kinderen. Intussen ben ik specialist in kinder & newbornfotografie. De periode dat uw kindje klein is duurt maar kort. Uw foto’s zijn een blijvende herinnering aan deze kostbare periode.

BUSINESS & BRANDS

Na mijn master studie strategische marketing ging ik aan de slag voor gerenommeerde bedrijven. Dankzij deze ervaring beschik ik over de juiste inzichten om u te helpen om uw merk op de juiste manier te visualiseren en in de markt te zetten.

De Studio

In 2019 opende ik een fotostudio in Lanaken. Klik hier voor meer informatie over de studio.

Wenst u ook een unieke herinnering voor het leven?

VOLG MEE! @luanamooibroek