info fotoreportage

Jullie fotosessie vindt binnenkort plaats! Geweldig!
Hierbij nog enkele tips & info voorafgaand aan de shoot.

Styling: Wat voor outfit kies je?

Kies liefst voor kledij zonder te drukke prints of opdrukken. Effen kleding oogt rustiger voor de beelden en is tijdloos. Indien je met je gezin of partner komt, kiezen jullie best voor een kleurenpallet dat bij elkaar past maar niet identiek is.

Complementaire kleuren combineren mooi met een natuurlijke achtergrond. Hieronder enkele voorbeelden van een kleurenpallet dat goed past.  Aardetinten (beige, bruin, terra, groen of oker) zijn momenteel helemaal trendy en zorgen voor pure, tijdloze beelden.

Je hebt tevens de optie om professionele visagie te boeken hiervoor werk ik samen met professionele make-up artists. Prijs voor dagmake-up bedraagt 45euro. Graag min. 2 weken op voorhand aanvragen.

Wat moet je meebrengen?

Je moet niets meebreng maar indien gewenst kun je enkele leuke accessoires meebrengen als props voor tijdens de shoot, denk aan een mooi dekentje, bloemenkrans voor in het haar; knuffels of een loopwagentje voor de kinderen. Jullie hond is natuurlijk welkom om mee te komen tijdens de buitenshoot.

Na de shoot:

Tenzij anders overeengekomen ontvangt u binnen maximaal 5 weken na de shoot de beelden zoals in het besproken pakket. Deze planning wordt nader besproken tijdens de shoot.

Betaling:

U ontvangt vooraf een voorschotfactuur voor het reserveren van de sessie.  Het resterende bedrag dient de dag van de shoot contant voldaan te worden.

Locatie?

De locatie van de shoot kan vooraf overeengekomen worden. Had je zelf al een bepaalde locatie in gedachten? Laat het me gerust weten!

Hierbij ter inspiratie een overzicht van diverse locaties in Limburg waar ik graag fotografeer:

Maasvallei Herbricht / Uikhoven

Opgrimbie: Mechelse Heide – Duivelsberg 

Maasmechelen/As: Mechelse Heide 

Maasmechelen: Connecterra

Rekem Sonnevijver

Lanaken: Pietersheim

Vroenhoven: Onder de Brug

Genk: C-Mine
Deze locatie moet minimum 1 week vooraf  gereserveerd worden (kostenloos).

Zonhoven: Teut

Bilzen: Alden Biesen

Verplaatsen?

Indien er gekozen wordt voor een fotosessie op een buitenlocatie kan er bij regenweer eenmalig verplaatst worden naar een andere datum of gekozen worden voor een toffe binnenlocatie (momenteel niet mogelijk vanwege corona maatregelen) of een sessie in de fotostudio.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere shoot. Gelieve deze na te lezen via onderstaande link: https://luanamooibroek.com/algemene-voorwaarden/

Ik kijk alvast uit naar onze fotosessie!
Voor dringende vragen kunt u mij steeds telefonisch bereiken: +32 (0)477 717 317.