Nathalie + Wim

Huwelijksfotograaf in Lanaken

Nathalie & Wim zijn niet alleen een geweldig leuk en lief koppel… ze zijn ook nog eens goede vrienden!
Mensen fotograferen die je al goed kent is natuurlijk dubbel zo leuk want dan zit er net dat tikkeltje extra spontaniteit in de beelden. Maar tegelijkertijd legt dit de lat ook dubbel zo hoog. Als trouwfotograaf heb ik al heel wat huwelijken op de teller en dankzij die ervaring ben ik natuurlijk zelfzeker van mijn kunde. Maar toch… wanneer je eigen vrienden voor de lens staan, wil je er zeker van zijn dat ze geen seconde spijt hebben van hun keuze als trouwfotograaf. Een missie die geslaagd is.

“On the job” kon ik lekker meegenieten van Nathalie & Wim hun mooie, zonnige dag! Ze trouwden op de aller warmste dag van het jaar: 39graden was het. Pas om 01.30u legde ik mijn camera neer en kon ik ook genieten van een lekker drankje… Toen om 03.00u DJ Christophe langs kwam, kon ik het toch niet laten om nog even de camera boven halen! A day & night to remember…. vereeuwigd in een prachtig huwelijksalbum.

Wettelijk huwelijk: Waterburcht Pietersheim Lanaken
Trouwjurk: Koonings The Wedding Palace
Trouwlocatie: La Butte aux Bois
DJ: Christophe – Cemode

Nathalie en Wim kozen een fine-art huwelijksalbum in fluweel. Meer info over de huwelijksalbums kunt u hier vinden.

Categories: Geen categorie