Kyra & Andy

Huwelijksfotografie in La Butte Aux Bois, Lanaken

In de ochtend zorgden de regenwolken voor wat gezonde spanning. Net toen Kyra naar buiten wilde komen voor de ‘first look’ begon het te gieten. Gelukkig klaarde het al snel op en konden we de rest van de namiddag buiten vertoeven. Na de wettelijke trouw in de Waterburght van Pietersheim gingen we naar de feestlocatie voor de trouwshoot, de prachtige ceremonie in de tuin en het avondfeest. Wat een zalige dag was het!

Fotografie: Studio Visible
Ceremoniemeester: Organized by Darlene
Trouwlocatie: La Butte aux Bois
Trouwjurk: E&R wedding
Juwelen: Jochen Leen
Bloemen: Bloembinderij de Ridder
Kostuum: Lowet
Jurk bruidsmeisje: Rebello
Live muziek & DJ: Glenn Stassen Events
Bruidstaart & bedankjes: Cakes & Bakes

Categories: Geen categorie, Weddings