Wedding

FINE-ART WEDDING PHOTOGRAPHY
Trouwfotografie in Limburg en daarbuiten.

Ik zou vereerd zijn om een van de mooiste dagen van jullie leven vast te mogen leggen met mijn camera.

Ik omschrijf mijn manier van fotograferen als puur, tijdloos en licht. Deze stijl noemt men ook wel “Fine-Art Fotografie”. Ik streef ernaar romantische en elegante beelden van de hoogste kwaliteit af te leveren waar jullie prachtig en op staan zoals jullie zijn. Ik probeer jullie dag zoals het werkelijk was op de mooiste manier weer te geven, maar zal jullie ook zeker mee begeleiden zodat we samen spontane beelden maken. Dit alles uiteraard met een oog voor detail.

Ik ben liefst geheel de dag aanwezig, van s’ochtends tijdens de make-up momenten, tot s’avonds een uur na de openingsdans. Op die manier kan ik het verhaal van jullie dag volledig vertellen.

Spontane foto’s vind ik het mooist en natuurlijkst. Ik  blijf gedurende de dag meestal op de achtergrond en leg met mijn camera de emotionele momenten, de kleinste details en het mooiste licht vast zodat jullie achteraf het gevoel hebben dat jullie de dag en bijhorende gevoelens herbeleven. Bij de belangrijke momenten ben ik uiteraard op de voorste rij aanwezig om alles zorgvuldig vast te leggen. Omdat ik als huwelijksfotograaf dichtbij aanwezig ben tijdens jullie belangrijkste dag is het ook belangrijk dat we vooraf kennismaken om verzekerd te zijn dat we een goede match zijn.

De huwelijksshoot, andere wensen en de mogelijkheden voor ontwerp & druk van een zeer kwalitatief en gepersonaliseerd huwelijksalbum kunnen vooraf uitgebreid besproken worden tijdens een persoonlijke informatie sessie.

Ik fotografeerde sinds 2012 vele huwelijken in verschillende formaten en weersomstandigheden. Ik lever in elke setting kwaliteitsvolle en sfeervolle beelden op. U kunt dus zorgeloos genieten van uw mooiste dag!

Neem aub contact met mij op om de huwelijksbrochure aan te vragen en voor een passende offerte.  

www.luanamooibroek.com

Hieronder alvast een overzicht van enkele favorieten beelden uit het huwelijksseizoen van afgelopen jaren.

 

ONTVANG DE BROCHURE OVER HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Vul je emailadres in om de uitgebreide brochure over trouwfotografie te ontvangen en kom erachter hoe Luana te werk gaat.

Bezoek ook de Blog om de uitgebreide huwelijksreportages te bekijken: 

Trouwfotograaf – Huwelijksfotograaf – Bruidsfotograaf – Huwelijksfotografie in de regio Limburg, Brabant, Lanaken, Hasselt, Genk, Maasmechelen, Tongeren, Diest. Borgloon, Bilzen, Riemst, Maastricht. Kanne, Vroenhoven, Eindhoven.